vrijdag 21 oktober 2011

Het nieuwe decor van EénVandaag presentatrice en Wie is de Mol deelneemster Liesbeth Staats

Het nieuwe decor van EénVandaag presentatrice en Wie is de Mol deelneemster Liesbeth Staats
Het nieuwe decor van EénVandaag is af. Wouter Kurpershoek, Liesbeth Staats en Pieter Jan Hagens zullen de nieuwsrubriek vanaf maandag presenteren voor een groot scherm van zes meter breed en een meter hoog. Hierop kunnen stilstaande en bewegende beelden worden vertoond.

Hoofdredacteur Jan Kriek is enthousiast over het eindresultaat. “We kunnen in dit decor de nadruk leggen op beeld. De wisselwerking tussen de presentator en het beeld op de schermen moet optimaal worden.“

“De presentatieteksten kunnen voortaan worden gevisualiseerd, zodat ze beter beklijven bij onze kijker“, zo vertelt Kriek. “In het oude decor was het allemaal veel statischer. Met de nieuwe leader en de opgefriste tune van EénVandaag bieden we een dynamisch programma, waarbij de inhoud uiteraard het belangrijkste blijft.”

De afgelopen twee weken werd in de studio aan het decor gewerkt. De uitzendingen kwamen om die reden vanaf de redactievloer in het TROS-gebouw. Via een webcam in de studio was het complete proces te volgen voor de bezoeker van de website.

EénVandaag (TROS/AVRO) met Liesbeth Staats is van maandag tot en met zaterdag te zien om 18.15 uur op Nederland 1.

1 opmerking:

  1. Een mooie en rad van tong jonge dame,houden zo en liefst wat meer presentatie op 1 Vandaag.
    Wij vlamingen,missen een dergelijk programma en zéker met zulke presentatrice,die van de hoed en de rand weet.

    Yves
    Lier(prov.Antwerpen)

    BeantwoordenVerwijderen