maandag 24 oktober 2011

Officieel: Liesbeth Staats deelnemer Wie is de Mol? 2012

Officieel: Liesbeth Staats deelnemer Wie is de Mol? 2012
Eindelijk is daar het eerste officiële bericht over Wie Is de Mol? 2012. De Avro heeft de tien kandidaten bekendgemaakt via een groepsfoto Wie Is de Mol?. Het gaat om Annemarie Jung, Hadewych Minis, Frits Huffnagel, Dio, Tim Kamps, Marit van Bohemen, Maarten van der Weijden, Marion Pauw, Liesbeth Staats en William Spaaij.
Dat betekent dus dat Marion Pauw de tiende kandidaat is die nog niet eerder naar buiten kwam. Op de officiële site zijn de biootjes van ook Liesbeth Staats geüpload door de kandidaten. Opmerkelijk is dat in alle toonaarden wordt gezwegen over de presentatie, ook is de bestemming van Wie Is de Mol? 2012 nog niet bekend. Maar eerder lekte dus al uit dat dit IJsland zou zijn. En dat komt wel overeen met het ruige karakter van deze foto.
Wie Is de Mol? voerde campagne bij De Wereld Draait Door onder leiding van (oud?)presentator Pieter Jan Hagens. Hij is samen met 2011-winnaar (en de nieuwe presentator?) Art Rooijakkers te zien in een item bij RTL Boulevard, waar ook dieper wordt ingegaan op de nominatie voor de Gouden Televizier-ring.
Kandidaten Wie is de Mol? bekend, Liesbeth Staats erbij!
De AVRO heeft dus officieel bekend gemaakt wie de deelnemers zullen zijn van het nieuwe seizoen Wie is de Mol?
Actrice Anne-Marie Jung, rapper Dio, politicus Frits Huffnagel, actrice Hadewych Minis, presentatrice Liesbeth Staats, zwemkampioen Maarten van der Weijden, schrijfster Marion Pauw, presentatrice actrice Marit van Bohemen, cabaretier Tim Kamps en musicalacteur William Spaaij zullen hun opwachting maken in het nieuwe seizoen van het programma.
Evert Santegoeds wist eerder dit jaar al te melden wie er meedoen aan het programma toen hij de hele crew, inclusief kandidaten met Liesbeth Staats, tegen het lijf liep op Schiphol.

1 opmerking: