vrijdag 2 maart 2012

Liesbeth Staats de mol of winnaar? Pas volgende week de ontknoping bij Wie is de Mol? 2012


Liesbeth Staats de mol of winnaar? Pas volgende week de ontknoping bij Wie is de Mol? 2012

De AVRO hield de kijkers tot het laatste moment in spanning, maar er kwam geen enkele ontknoping in Wie is de Mol? De Mol, de verliezer en de winnaar worden pas volgende week donderdag in de laatste uitzending bekendgemaakt. Liesbeth Staats maakt nog steeds kans.

Want alleen actrice/zangeres Anne-Marie Jung, verslaggeefster/presentatrice Liesbeth Staats en actrice Hadewych Minis zijn nog in de race. Het is voor het eerst dat er drie vrouwen in de eindstrijd van Wie is de Mol? staan.

Het programma begon met schrijfster Marion Pauw, rapper Dio, politicus Frits Huffnagel, zwemkampioen Maarten van der Weijden, presentatrice Marit van Bohemen, cabaretier Tim Kamps en musicalacteur William Spaaij.

Opdracht 1: Ontvoering

Twee kandidaten moeten op zoek naar de derde, Liesbeth Staats, die niet aan het ontbijt is verschenen. Op het lege bed liggen de sleutels van een oud VW-busje en een telefoon en een nummer.

Na het eerste telefoontje blijkt dat de verdwenen kandidaat Liesbeth Staats alleen maar ‘Ja’ of ‘Nee’ mag zeggen en dat er een beperkt aantal keren gebeld mag worden. Bovendien is er een tijdslimiet.

Met deze opdracht is € 2500,- verdiend.

Opdracht 2: Test

De kandidaten waaronder Liesbeth Staats maken de laatste test van deze serie. Wie deze test het best maakt, wint de pot.

De test bestaat uit veertig vragen over de mol en hebben betrekking op alle afleveringen. Een deel van de test bestaat uit een wandeling langs voorwerpen die in de loop van de serie gebruikt zijn. Hier telt de tijd niet.

Het tweede deel van de test bestaat uit een vragenlijst die op de computer moet worden ingevuld, ook door Liesbeth Staats. Hier telt de tijd wél.

Kijkcijfers Wie is de Mol? naar een hoogtepunt

In totaal keken 1.915.000 kijkers donderdagavond naar het succesvolle Avro-programma Wie is de Mol? met Liesbeth Staats. Daarmee kan gesteld worden dat dit seizoen een doorslaand succes is.


Het leek op een finale gisteren, maar dat was het niet. Pas volgende week wordt duidelijk wie de mol is: Hadewych Minis, Anne-Marie Jung of Liesbeth Staats.

Er is wel een conclusie die we nu al kunnen trekken: na een droomstart bleef het programma ook tegenover zware concurrentie van RTL 4 en SBS 6 overeind, om vervolgens gisteravond klinkende cijfers te halen. De formule lijkt niet meer stuk te kunnen.

Hello Goodbye
De programmering van Nederland 1 was sowieso ijzersterk op donderdagavond. Behalve Wie is de Mol? met Liesbeth Staats en natuurlijk Het Journaal met Sacha de Boer deed ook presentator Joris Linssen met een nieuw seizoen van Hello Goodbye goede zaken dankzij ruim 1,6 miljoen kijkers. The kijfcijfers van The Winner is... zijn zo'n beetje gelijk aan de afgelopen weken: 521.000.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten