vrijdag 13 januari 2012

Liesbeth Staats door naar aflevering 3 van Wie is de Mol? 2012


 Liesbeth Staats door naar aflevering 3 van Wie is de Mol? 2012

Tot grote spijt van zijn mede-kandidaten heeft rapper Dio Wie is de Mol? moeten verlaten.

"Je weet op een gegeven moment niet meer wat je moet geloven", zei Dio over het spel. "Ik nam te veel risico's." Er werden tranen gelaten na zijn vertrek. Marion Pauw was vorige week de eerste afvaller.

Wie is de Mol blijft winnaar op donderdagavond

Wie is de Mol met Liesbeth Staats was donderdag opnieuw het meest bekeken tv-programma op primetime. De tweede aflevering, waarin afscheid werd genomen van rapper Dio, trok 1.855.000 kijkers (madl: 26.6%).

Het Mooiste Meisje van de Klas, dat direct na Wie is de Mol te zien was, werd de nummer twee op primetime. De aflevering over het leven van pornoactrice Zara Whites werd door 1,5 miljoen mensen bekeken.

De enige concurrerende zender die op primetime boven de één miljoen kijkers uitkwam, was Nederland 2. Die zender scoorde bijna 1,1 miljoen kijkers met Twee voor Twaalf van Astrid Joosten.

Maar liefst 1.855.000 mensen zagen hoe rapper Dio het programma moest verlaten.

Vorige week trok Wie is de Mol met Liesbeth Staats nog zo'n 2 miljoen kijkers; een record voor de veelbesproken show.

Donderdag 12 januari 2012, 20:33 uur Ned1
Aantal kijkers: 1.855.000 waarvan:
1.825.000 vol spanning voor de televisie zaten
30.000 de aflevering al online hadden gekeken

William was een luidruchtige Mr. Silence, Maarten werd alom bejubeld als wiskundig genie, Anne-Marie vond het maar gênant, Marit van Bohemen had bijna de code ’4263′ gekraakt, Frits sloeg om iedereen een arm heen, Hadewych.. ja, Hadewych, Liesbeth kwam 28 treden tekort, Tim werd steeds verdachter en Dio moest weg.

Wie is de doordenker? ’4263. Die code heeft mij niet meer losgelaten. Moet je luisteren: Tim, zijn schoenmaat is 42. Tim heeft een trio, het Monica da Silva trio. Het grapje was dat daar twee mensen in zitten maar een trio is drie. Dus dan heb ik 42, ik heb die drie op het einde, ik zoek nog een zes. En hij is jarig, vertelde hij, in juni. Juni is de zesde maand! 4263!’ Aldus Marit van Bohemen. Originaliteit: een tien. Maar of je hier de finale mee gaat halen?

Wie is de grootste wiskundige? De door de groep alom geprezen Maarten van de Weijden. Elke kandidaat heeft al een quote mogen inspreken over waarom hij zo’n wiskundig genie is. Had bij de opdracht met de rooksignalen het lot in handen, wat voordelig uitpakte: zijn voorspelling dat de groep de opdracht niet zou halen kwam inderdaad uit.

 

Ook bij de tekenopdracht moest hij het woord (‘viking’) raden. En terwijl Anne-Marie al met ‘vi..’ kwam, besloot hij resoluut voor WIDM. Ja, taal en rekenen blijven twee aparte disciplines. Maar dat je als wiskundige niet weet wat de tijd achter de komma betekent is volgens Liesbeth Staats een beetje vreemd.

Wie is de Mol? Iemand die deze aflevering opeens erg opviel was Tim. Samen met Dio vormde hij een duo bij de rooksignalenopdracht. En als Dio daar dus niet opzettelijk aan het klooien was, wat deed Tim dan? Werd het werk voor hem gedaan?

Volgende week gaan actrice Anne-Marie Jung, politicus Frits Huffnagel, actrice Hadewych Minis, presentatrice Liesbeth Staats, zwemkampioen Maarten van der Weijden, presentatrice Marit van Bohemen, cabaretier Tim Kamps en musicalacteur William Spaaij verder in het spannende tv-programma.

IJsland. Snerpend koud. IJzige wind. Kale vlakten zonder schuilmogelijkheid en een ongerepte, met de nadruk op on, ruige natuur. Tien min of meer bekende Nederlanders waaronder Liesbeth Staats spelen een spel.

 

Nou ja spel... Niemand is wie hij lijkt en niemand lijkt op wie hij is. Eén van de tien is een verrader. Liesbeth Staats? Een saboteur. Een listigaard die de rest tegenspeelt.

Maar niemand weet wie. Jij en ik ook niet.... En dat is nou juist het geniale aan WIDM? (short for Wie is de Mol?). Speel zelf mee in het spel van verdachten en verdachtmakingen. Elk beeld kan een aanwijzing zijn. Verslavend leuk met multimedia coverage.

Wie is de Mol? met Liesbeth Staats elke donderdagavond NL1 20:30, eens gezien, altijd verslaafd!

1 opmerking:

  1. Wie is de mol is zo leuk!!!!
    Ik denk dat Liesbeth de mol is.
    Ik vind Hadewych echt leuk!Ik hoop zo dat zij wint.
    Kom op hadewych!!!

    BeantwoordenVerwijderen