vrijdag 3 februari 2012

Liesbeth Staats soepel door naar volgende aflevering Wie is de Mol? 2012


Liesbeth Staats soepel door naar volgende aflevering Wie is de Mol? 2012

Helaas werd deze aflevering wel het einde voor Marit van Bohemen in Wie is de Mol? 2012

Marit van Bohemen kan niet verder mysteries ontrafelen in Spanje, Liesbeth Staats dus wel.

Hoe goed Marit ook haar best deed, het mocht niet baten. Gisteravond was zij de afvaller van aflevering 5 van Wie is de Mol? 2012.

De presentatrice werd donderdagavond naar huis gestuurd in Wie is de Mol? Marit van Bohemen had al haar kaarten op één persoon gezet, en dat werd haar fataal. Had ze beter kunnen spreiden zoals Liesbeth Staats deed?

Marit van Bohemen was wel blij dat ze weer naar huis mocht, naar haar dochtertje. "Die heb ik nog nooit zo lang niet gezien."

De hele club plus presentator Art Rooijakkers verhuisde van IJsland naar Spanje. Maarten van der Weijden, Rapper Dio en Marion Pauw vielen eerder af. Volgende week gaan actrice Anne-Marie Jung, politicus Frits Huffnagel, actrice Hadewych Minis, presentatrice Liesbeth Staats, cabaretier Tim Kamps en musicalacteur William Spaaij verder in het spannende tv-programma.

Opdracht 1: Vliegtuig

De kandidaten waaronder Liesbeth Staats stappen allemaal ’s ochtends heel vroeg in een vliegtuig richting het warme zuiden. Maar van slapen komt het niet.

Iedereen krijgt van de stewardess een envelop met daarin een vraag. Iedereen moet de vraag oplossen, al dan niet met behulp van de anderen of van andere mensen in het vliegtuig.

Na aankomst in het nieuwe land, moeten de kandidaten met Liesbeth Staats op volgorde gaan staan in de wetenschap dat hoe langer de keten met goede antwoorden is, hoe meer geld er wordt verdiend.

Met deze opdracht is € 100,- verdiend.

Opdracht 2: Westerndorp

Op een oude filmset van een westerndorp strijden telkens twee kandidaten waaronder Liesbeth Staats tegen elkaar. Zij rennen door het dorp en zijn op zoek naar acht kistjes die verspreid over het dorp staan.

Elke keer als ze een kistje vinden, hebben ze een keus uit drie dingen: óf de tegenstander 1x uitschakelen, óf geld pakken voor de pot, óf jokers pakken voor zichzelf.

Beide kandidaten hebben namelijk een lasergamepak aan en als de ene 3x heeft besloten de ander uit te schakelen, dan is het spel voorbij en mag de kandidaat die nog ‘leeft’ alles houden wat hij tot dan toe heeft gepakt: jokers voor zichzelf, of geld voor de pot.

Tijdens elk spel staan er ook twee sluipschutters verdekt opgesteld in het dorp. Zij kunnen beide kandidaten met een welgemikt schot in 1x uitschakelen en zo voorkomen dat er jokers worden verdiend. Zij voorkomen daarmee overigens ook dat er geld wordt verdiend.

Met deze opdracht is € 1500,- verdiend.


Opdracht 3: Kasteel

Twee kandidaten waaronder Liesbeth Staats staan op een uitkijkpunt van een kasteel, waardoor ze kunnen uitkijken over de stad. Verspreid over de stad zijn grote kruisen op de daken van huizen gelegd en bij elk kruis ligt een aanwijzing naar de locatie waar Art zich heeft verstopt.

In de stad hebben de andere kandidaten zich in twee teams verdeeld en zij kunnen met behulp van het duo de huizen met de kruisen vinden. Als alle aanwijzingen bij elkaar op worden geteld, dan kan zonder moeite het huis waar Art zit worden gevonden.

Met deze opdracht is € 2000,- verdiend.


Wie is de Mol? - Marit van Bohemen vliegt er uit, Liesbeth Staats soepel door.

Vorige week hoefde niemand te vertrekken uit Wie is de Mol?, maar werd wel de pot geleegd. Gisteravond was Marit van Bohemen de afvaller.


De tweede aflevering van de talentenjacht met Beau van Ervan Dorens en Jeroen van de Boom trok gisteren slechts 642.000 kijkers.

Waar John de Mol en consorten vorige week nog opgelucht adem haalden toen iets meer dan een miljoen mensen afstemden op de talentenjacht, zullen ze nu balen als een stekker. 642.000 is veel te weinig voor een groots opgezette show als The winner is...

Linda
Terwijl het kijkersaandeel van The winner is... donderdag tot bijna de helft slonk, wist Linda de Mol op hetzelfde tijdstip 1,3 kijkers te boeien met haar interview met het koninklijk paar. Ook dat is een tikje tegenvallend. Wie is de Mol? deed het beter met 1,6 miljoen, het programma met Liesbeth Staats blijft de kijkcijferkoningin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten